GERRIT'S SCANIA V8DAG Gaat door.

Toch weer Gerrit’s SCANIA V-8 dag te Hengelo Na het plotselinge, en veel te vroege, overlijden van Gerrit Maseland werd in 2013 de derde Gerrit’s SCANIA V-8 dag afgelast. Iedereen had er begrip voor maar overal hoorde je toch de stille hoop dat er een vervolg zou komen. Nu heeft Jacqueline Maseland, met hulp van de werknemers, het bedrijf perfect weten te leiden dus was het logische vervolg dat ze ook de V-8 dag op zou pakken. Hierin wordt ze bijgestaan door Chauffeursvereniging De Tukker Truckers die hun medewerking zullen verlenen om alles in goede banen te leiden.

Uit heel het land (en misschien wel buitenland) kwamen de auto’s met V-8 krachtbron, en stereotype geluid, weer naar het terrein van Thales aan de Robijnstraat in Hengelo (ov). Gepimpt of kaal, glimmend of recht van een klus, erbij zijn is een must. Nog hoor ik de woorden van Gerrit bij de eerste dag: "Bromfietsen komen niet op het terrein", waarbij hij niet de bekende tweewieler bedoelde maar alle Scania’s zonder de befaamde acht cilinder motor.

2014 was een V8-dag waar Gerrit trots op zou zijn geweest. Natuurlijk een dag voor hem, maar vooral ook een dag, dankzij hem. Hiervoor zijn we Gerrit uiterst dankbaar. 2013 ligt alweer in het verleden, maar we missen hem nog elke dag.

Passie van Maseland-transport

Een geweldige aanwinst in het wagenpark van Maseland-transport. De scania V8 red passion.

ScaniaV8-red-passion-Maseland-transport